Чембер машини за опаковане

Чембер машините се използват за затягане на пластмасовата, текстилната или стоманената лента около продукта или палета, така че товарът да може да се транспортира или да се съхранява лесно и безопасно. Чембер инструментите се използват например в дъскорезници, строителни обекти, магазини за строителни материали, логистични компании и фабрики.

Чембер инструментите се използват за обезопасяване на тежки товари с ленти и уплътнения, в случай, че не използвате акумулаторни чембер машини или инструменти за опаковане, които използват безпроблемна технология. Ние продаваме акумулаторни чембер инструменти, пневматични инструменти за опаковане, ръчни инструменти за опаковане и също така подготвени комплекти за опаковане, за да можете да започнете с процеса на опаковане веднага щом пристигне инструмента за опаковане.

Ние предлагаме широка гама от качествени но достъпни инструменти за опаковане за PET, PP, текстил и стоманени ленти. На нашия сайт можете да намерите следните инструменти за опаковане:

 • Акумулаторни чембер инструменти за опаковане
 • Пневматични инструменти за опаковане
 • Ръчни инструменти за опаковане
 • Комплекти за опаковане

Инструментите за опаковане имат гаранция и се обслужват в Европа. Акумулаторните чембер инструменти, пневматичните инструменти за опаковане и комплекта за опаковане с батерии ще бъдат изпратени безплатно до Вашия адрес в ЕС.

 • Клипси/Скоби за Чембер лента за PP опаковане 13 мм или 16мм

  1315
 • Метални катарами, Щипки, Скоби за текстилна/композитна чембер лента16мм, 19мм или 25мм

  2444
 • Ръчна чембер машина за опаковане с текстил & композитна/кордирана лента – 13-50 мм

  48138
 • Диспенсерна количка за текстилна лента – Ø76мм

  78
 • Ръчен инструмент за опаковане с пластмасова лента PPST-13/16 за PP лента 12/13мм и 15/16мм

  119
 • Диспенсерна количка за композитна лента – Ø200мм

  139
 • Висококачествена диспенсерна количка за PET/PP лента – 405/406

  149
 • Dispenser Cart for Steel strap HS5

  159
 • A3 sealless steel strapping tool 13-19mm

  275
 • Комплект за кордирано опаковане – Ръчен инструмент за опаковане CORD 13-19 мм – композитна лента 16 мм – Количка за опакованеstrapping cart

  285
 • Чембер комплект за опаковане PPST16 + PP лента 15,5 мм – печати – количка за опаковане

  289
 • Полилентов комплект за чембер PPST13 + PP лента 12мм – печати – количка за опаковане

  289
 • AIR19 Пневматичен инструмент за опаковане 13-19мм Инструмент за опаковане с пластмаса PET и PP лента

  469
 • BO-51 Ръчна машина за метален чембер 13-20мм

  490
 • Пневматичен чембер комплект AIR19 13-19 мм PET/PP + PET лента 15,5mm – количка за опаковане

  649
 • Пластмасов чембер комплект за обвързване JET 12-16 мм PET/PP включ. Батерия & Зарядно устроййство + PP лента 12 мм- количка за опаковане

  899
 • Комплект за опаковане на палет JET 12-16 мм PET/PP включ. Батерия & Зарядно + PET лента 12 мм – количка за опаковане

  899
 • Комплект за опаковане на батерия | TES 12-16мм – 2 Батерии & Зарядно – PET лента 12мм – диспенсерна количка

  1,195
 • AIR DUO32 пневматичен инструмент за обтягане на метална лента & катинар

  1,399
 • Комплект за опаковане с полиестер NEO 9-16мм PET/PP включ. Батерия & Зарядно устройство + PET лента 15.5мм – количка зо опаковане

  1,399

Battery strapping setsЧембер инструменти за опаковане

Чембер инструментите за опаковане са устройства, които свързват заедно лентите за опаковане. Чембер инструментите за опаковане се предлагат в различни формати. Основната цел в използването на чембер инструмент е закрепването на товара заедно или към палет. Те се използват в много индустрии, в складове, търговия, дървообработваща промишленост, химическа промишленост и производствени компании. Ние предлагаме чембер инструменти за опаковане в следните формати:

 • Акумулаторни чембер инструменти за опаковане
 • Комплекти за опаковане
 • Пневматични инструменти за опаковане
 • Ръчни инструменти за опаковане

Безплатна доставка на акумулаторни чембер инструменти за опаковане, комплекти за опаковане и пневматични инструменти за опаковане. Налични резервни части и надежден сервиз.

Какво представлява оборудването за опаковане и обвързване?

Оборудването за опаковане и обвързване се използва основно за закрепване на два артикула или група от продукти заедно. Най-често използвания опаковъчен материал е или полипропиленова или от полиестерна лента. Опаковането е чудесен метод за обединяване и може да се използва за много тежки товари като блокове на двигатели.

Как да използваме чембер инструментите за опаковане?

Изберете инструмент за опаковане, който най-добре отговаря на Вашия товар, след това започнете позициониране на лента върху обекта. Увийте опаковка около товара и използвайте инструменти за опъване, запечатване и рязане, за да го закрепите на място. Ако използвате автоматична чембер машина за опаковане целия процес на опъване, запечатване и рязане ще се извършва от акумулаторното устройство за опаковане. Всичко може да се направи с една ръка и без усилие.

Battery strapping tools categoryПластмасови акумулаторни инструменти за опаковане

Ръчните акумулаторни инструменти за опаковане са лесни за употреба, леки, използват най-новите технологии за литиево-йонни батерии и се отличават с ергономичен дизайн. Има три вида акумулаторни чембер инструменти за опаковане базирани на това колко автоматизиран е процеса: ръчни, полуавтоматични или автоматични функции.  Това е чудесно за Вашето приложение. С автоматичния чембер инструмент за опаковане, опъването, запечатването и рязането ще се извършат с натискането на един бутон. Ако използвате полуавтоматичен акумулаторен инструмент за опаковане, обтягането и запечатването са автоматични, но за рязането ще трябва да натиснете допълнителен бутон или да натиснете лоста нагоре. И ако използвате инструмент за ръчно опаковане за рязането, лоста ще трябва ръчно да се натисне, където ще е необходима човешка сила.

Комплекти за опаковане

Комплектите за опаковане са предварително подготвени пакети, които съдържат инструмент за опаковане, количка или количка на колелца за опаковане, пластмасови ленти и уплътнения, ако са необходими за опаковъчния процес. Предимството в закупуването на комплект за опаковане е, че можете да започнете с процеса на опаковане веднага щом инструментите пристигнат, а също така е и по-евтино отколкото ако купувате всички артикули по отделно. Батериите и пневматичните комплекти за опаковане също имат безплатна доставка в рамките на ЕС.

AIR19 pneumatic strapping tool 13-19mm (1/2" to 3/4") banding tool for plastic PET and PP strapПневматични инструменти за опаковане

Пневматичните инструменти за опаковане са лесни за употреба, с тях можете да приключите целия процес на опаковане само с натискането на 2 бутона. Те обаче се нуждаят от въздушен източник, който може да извърши процеса на опаковането. Те са по-евтини от акумулаторните чембер инструменти за опаковане, но недостатъкът е, че не са мобилни, тъй като е необходим източник на въздух. Пневматичните инструменти за опаковане са леки машини с компактен здрав дизайн. Ние предлагаме широка гама от ръчни пневматични инструменти, обтегачи и запечатване за опаковане без обтегач (чрез рязане) или с обтегач. Предлагаме пневматични инструменти за опаковане за пластмасови PET или PP ленти и за стоманени ленти. Сред предимствата на пневматичните инструменти за опаковане, принадлежат основно скоростта и лекото и ефективно опъване на лентата.

Manual strapping tools

Ръчни инструменти за опаковане

Ръчните инструменти за опаковане са най-евтините инструменти за опаковане, процесът на опаковане обаче обикновенно отнема много повече време в сравнение с опаковането с акумулаторна чембер машина или пневматичен инструмент за опаковане. Когато използвате ръчен инструмент за опаковане, винаги ще имате нужда от уплътнение или кофа, която трябва да поставите ръчно между ремъците. За опъване, запечатване и рязане е необходима ръчна сила, поради което процеса на опаковане не е толкова гладък и бърз. Ние предлагаме широка гама от ръчни чембер инструменти за опаковане за пластмасово или текстилно опаковане, обтегачи и уплътнители за опаковане със стоманени или неръждаеми ленти за опаковане, също така можете да намерите кофи за текстилно опаковане, уплътнения за пластмасово опаковане, колички за опаковане или колички за опаковане на колелца.

Всички наши инструменти за опаковане – акумулаторни чембер инструменти за опаковане, пневматични инструменти за опаковане, ръчни инструменти за опаковане и комплекти за опаковане имат 12-месечна гаранция и се обслужват в Европа. Акумулаторните чембер инструменти, пневматичните инструменти за опаковане и комплекта за опаковане с батерии ще бъде изпратен безплатно до Вашия адрес в ЕС. Резервните части са налични и ние предлагаме бързо и надеждно обслужване и поддръжка.