Чембер комплекти за палет

Чембер комплектите за палет са подготвени и съдържат всичко необходимо за опаковане. Закупувайки чембер комплект за опаковане, Вие ще спестите време и пари. Ние комбинираме продукти, които си пасват най-добре заедно. Ние предлагаме широка гама от достъпни висококачествени чембер комплекти за палет за пластмасово PET, PP, текстилно, корда и композитно опаковане.  В чембер комплекта за палет, Вие получавате:

  • Чембер машина
  • Батерия (в същиите комплекти и 2 броя батерии) и зарядно (само в акумулаторните чембер комплекти)
  • PET, PP, корда, текстил, композитна лента (всички видове размери, 12мм, 15мм, 16мм, 19мм)
  • Диспенсер за PP или PET ленти
  • Печати и телени кофи (само в комплектите за ръчно опаковане)

Чембер комплектите за палет имат гаранция и сервиз в Европа. Чембер комплектът за палет ще бъде изпратен безплатно до Вашия адрес в ЕС.

Чембер комплект за опаковане – всичко от което се нуждаете, за да започнете с опаковането веднага

Polyester strapping kit NEO 9-16mm PET/PP incl. Battery & Charger + PET strap 15,5mm - strapping cart

Чембер комплектите за палет са подготвени комплекти, които съдържат всичко от което се нуждаете, за да започнете да опаковате. Комплектът за опаковане включва инструмент за опакованебатерия или две батерии за акумулаторната чембер машина, зарядно за батериите, пластмасови PET или PP ленти или кордирани ленти (от които може да избирате различна ширина) и диспенсерна количка. Ръчният комплект за опаковане също включва печати или телени кофи. Когато Вашият чембер комплект за палет бъде доставен, можете веднага да започнете да опаковате.

 

Цена на чембер комплекта за опаковане

Цената на чембер комплекта за опаковане на палет е по-ниска от цената ако закупите всички компоненти отделно. Освен това при закупуване на комплекта получавате и безплатна доставка.

Възвръщаемост на инвестицията може да се види в рамките на месеци, когато вземете предвид спестеното време за опаковане, увеличената продукция на опаковане и директните спестявания от цената на клипса (когато опаковате с акумулаторна чембер машина, нямате нужда от клипсове). Цените на чембер комплекта за опаковане на палет варират от хиляда и четиристотин евро до няколко хиляди евро. Това зависи от инструмента за опаковане, който е включен – автоматизиран (автоматично опъване, фрикция на спояване и рязане) или полуавтоматизиран и от вида на пластмасовите ленти (PET или PP ленти) или инструмент за ръчно опаковане.

 

Какво включва чембер комплекта за опаковане на палет

Чембер комплект за опаковане на палет (батерия и зарядно за батерия в комплектите за опаковане)

Battery strapping tool set PET strap + dispenser + battery + charger

В чембер комплекта за опакованена на палет Вие ще получите инструмент за опаковане. В зависимост кой чембер комплект за опаковане ще изберете, ще получите или акумулаторен чембер комплект за опаковане, пневматичен инструмент за опаковане или ръчен инструмент за опаковане. Има много различни чембер комплекти за палет, следователно Вие трябва да изберете кой инструмент за опаковане на палет е най-подходящ за Вашите нужди. За да изберете най-добрия чембер комплект за опаковане на палет, първо, трябва да решите колко широка лента ви е необходима и въз основа на това можете да изберете кой чембер инструмент за палет да бъде включен в комплекта.

Разполагаме с чембер инструменти за опаковане на палет, които покриват всички размери ленти – от 9 мм чак до 19 мм. След това ще трябва да решите дали искате пълно автоматизирано опаковъчно решение, което означава, че акумулаторната чембер машина ще има автоматично обтягане и ще запоява и реже лентата или можете да използвате пневматично и ръчно опаковане. Другото нещо е колко силен чембер инструмент за опаковане на палет ви трябва. Това също зависи от ширината на лентите и стоките, които ще опаковате. Ние разполагаме с акумулаторни чембер машини с максимална сила на опъване до 5000 N.

 

PET и PP пластмасова лента или корда, текстилна лента

Cord strapping kit - Manual strapping tool CORD 13-19 mm - composite strap 16 mm - strapping cart Всеки чембер комплект за опаковане на палет, съдържа една намотка от PET или PP пластмасови ленти или текстил, кордирана лента. Предварително сме подготвили чембер комплекти за опаковане на палет с различен вид и ширина на лентата. Моля избирайте комплекти, които най-добре отговарят на Вашите нужди. PET лентата предлага максимум сила и най-добра здравина и сила на опъване от всички останали пластмасови ленти.

Най-често се използва за тежки товари, които изискват стабилна и стегната връзка за безопасно транспортиране на продукти или съхранението им. Ниската цена на PET лентата в сравнение със стоманената лента и подобния капацитет, убедиха толкова много производителите и превозвачите да използват PET лента, вместо стоманена лента.

Полиестерната лента може да бъде свързана ръчно, използвайки акумулаторна чембер машина или ръчен инструмент. PET лентата е лесна за рециклиране. PP лентата или полипропилен е икономичен материал с капацитет на лека и средна товаримост за опаковане на палети и кутии. Предлага се в различна ширина, дебелина и вариации на полимери (например съполимери).

Чудесна замяна на стоманената лента е кордираната лента. Те са много здрави и компактни. Предимство е, че те са удобни за работа от служителите, тъй като не са остри.

PP или PET диспенсер за ленти или количка за кордирана лента

High-quality PET/PP strap dispenser cart - 405/406

Диспенсерна количка за PP лента, PET лента или кордирана лента, Ви позволява да местите оборудването за опаковане на палет навсякъде. Когато използвате диспенсерна количка за опаковане, Вие ускорявате процеса и повишавате продуктивността, тъй като PET, PP и кордираната лента могат бързо да се разгънат от диспенсерната количка. Диспенсерната количка Ви позволява да съхранявате лентата върху нея и при нужда незабавно да започнете опаковането.

 

Защо са ни необходими чембер комплекти за опаковане?

MB820 battery hand tool 16-19mm (5/8" to 3/4") banding tool for PET and PP strap w/ Battery & Charger

Чембер комплектите за опаковане на палет са чудесно решение за опаковане за нови проезводители или работилници, които все още нямат нито един от компонентите за опаковане, който са включени в комплекта. Също така за компании, които искат да модернизират техния процес на опаковане и нямат време да си набавят всеки компонент за опаковане по отделно.

Когато купувате чембер комплект за опаковане на палет, Вие ще спестите пари, защото ако сумирате всички компоненти, които са включени в чембер комплекта за опаковане на палет, те са много по-скъпи ако ги закупувате по отделно. Освен това ние предлагаме безплатна доставка на всеки чембер комплект за опаковане на палет и една година гаранция.