Пневматични и ръчни инструменти за опаковане

Ние предлагаме висококачествени достъпни ръчни и пневматични инструменти за опаковане с PET (полиетилен) и PP (полипропилен), текстилни, композитни и стоманени ленти, за всякаква ширина на лентата. Пневматичните и ръчните инструменти за опаковане имат ISO, CE и други необходими сертификати.

Диспенсерна количка – Количка за опаковане

Ние предлагаме висококачествена диспенсерна количка за PP/PET на колелца и достъпна диспенсерна количка (Индустриални колички за опаковане) за текстилна и композитна/кордирана лента. Същите диспенсерни колички има колелца, но са много стабилни и имат различни вътрешни диаметри Ø. Или 400мм или 200мм.

Телени кофи, Клипсове, Скоби

Ние предлагаме широка гама от телени кофи, клипсове за текстил или композитни ленти. Телените кофи са поцинковани, широки от 13мм до 25мм. В допълнение ние предлагаме уплътнения, скоби за пластмасови ленти за опаковане с ръчни инструменти.

 • Клипси/Скоби за Чембер лента за PP опаковане 13 мм или 16мм

  1315
 • Метални катарами, Щипки, Скоби за текстилна/композитна чембер лента16мм, 19мм или 25мм

  2444
 • Ръчна чембер машина за опаковане с текстил & композитна/кордирана лента – 13-50 мм

  48138
 • Диспенсерна количка за текстилна лента – Ø76мм

  78
 • Ръчен инструмент за опаковане с пластмасова лента PPST-13/16 за PP лента 12/13мм и 15/16мм

  119
 • Диспенсерна количка за композитна лента – Ø200мм

  139
 • Висококачествена диспенсерна количка за PET/PP лента – 405/406

  149
 • Dispenser Cart for Steel strap HS5

  159
 • A3 sealless steel strapping tool 13-19mm

  275
 • AIR19 Пневматичен инструмент за опаковане 13-19мм Инструмент за опаковане с пластмаса PET и PP лента

  469
 • BO-51 Ръчна машина за метален чембер 13-20мм

  490
 • AIR DUO32 пневматичен инструмент за обтягане на метална лента & катинар

  1,399
 • AIR Metal 19-32мм – Пневматичен инструмент за опаковане с металин чембер

  1,7992,200

Manual strapping tool PPST-13

Ръчни инструменти за опаковане за PET, PP, текстил и композитна/кордирана и стоманена лента

Ръчните инструменти за опаковане са висококачествени ръчни инструменти за PP опаковане.  Структурата е проста и издръжливостта на ръчния инструмент за опаковане е висока. Резервните части са лесни и удобви за смяна ако е необходимо.  Ръчните инструменти за опаковане са изключително леки, тежат само между 1 – 5 кг. Ръчният инструмент за опаковане опъва лентата, деформира обтегача и реже лентата за да приключи процеса на опаковане. Ние продаваме различни ръчни инструменти за опаковане за пластмасово PET или PP опаковане, за текстилно & композитно/кордирано опаковане и за стоманено опаковане.  Ръчните инструменти за опаковане са подходящи за различни ширини на лентата. Ето защо когато избирате кой инструмент за опаковане Ви е нужен, първо трябва да определите коя ширина на лентата ще бъде достатъчно здрава за да държи Вашите стоки.

 

Пневматични инструменти за опаковане

AIR19 pneumatic strapping tool 13-19mm (1/2" to 3/4") banding tool for plastic PET and PP strapПневматичният инструмент за опаковане, понякога наричан въздушен ръчен инструмент, е важен инструмент за голямо разнообразие от работилници, фабрики и промишлени предприятия. Пневматичният инструмент работи с помощта на сгъстен въздух осигурен от въздушния компресор. По правило компресорът работи на принципа на намаляване на обема на въздуха или на въздушното ускорение.

Най-често използваните компресори са с бутала. Пневматичният инструмент е отличен избор за изпълнение на задачи, които изискват прецизност, в същото време е най-добрия инструмент за опаковане за малки и по-трудно достъпни пространства и места, които не могат да бъдат достъпни с по-големите устройства. Ето защо различните индустрии все повече използват пневматични инструменти. Пневматичнията инструмент за ленти е като цяло ергономичен и практичен, той е удобен за употреба инструмент за опаковане по отношение на използваемост и комфорт.

 

Цена на пневматичните инструменти за опаковане

Пневматичните инструменти за опаковане са достъпни инструменти и не са толкова скъпи, в сравнение с други инструменти за опаковане и машини. Добър пневматичен инструмент се предлага за по-малко от хиляда евро. Цената е силно свързана с качеството на въздушната машина за опаковане и също зависи от здравината на пневматичния инструмент.

 

Новите пневматични инструменти за опаковане

Новите пневматични инструменти за опаковане са с изключително високо качество и се предлагат на добра цена с 12-месечна гаранция. Подходяща както за PET и PP лента. Пневматичните инструменти за опаковане се използват във всички индустрии и са незаменими инструменти за опаковане. Пневматичните инструменти за опаковане спестяват време и повишават ефективността в опаковането. Пневматичните инструменти за опаковане са модерни, леки, надеждни и ергономични. С пневматичен инструмент за опаковане можете да затегнете PET и PP и стоманени ленти; различна дебелина и ширина.

 

Как да използвате пневматичен инструмент за опаковане?

 • Завържете пакета с пластмасова лента и сложете единия край на PET или PP лентата върху другия край.
 • Поставете заедно горната и долната част на колана за опаковане в пневматичната машина за опаковане.
 • След това натиснете бутона за затягане с палеца на дясната ръка докато опаковъчния колан се затегне напълно.
 • След това натиснете с палеца на дясната си ръка докато лентата се съедини и отрежете.
 • Натиснете дръжката и затегнете с дясната ръка.
 • Натиснете бутона за пренавиване с малкия пръст на дясната ръка, докато лентата се освободи от ролката, която я изтегля.
 • Натиснете дръжката и затегнете бутона плътно и извадете инструмента от лентата за опаковане.

 

Как да намалите времето на сливане и триене при пневматичната машина за опаковане

AIR19 pneumatic strapping tool 13-19mm (1/2" to 3/4") banding tool for plastic PET and PP strapВремето на фрикцията и свързването може да се регулира в зависимост от размера на опаковъчната лента, количеството въздушно налягане и състоянието на пневматичния инструмент за опаковане. Поради тази причина се използва малка отвертка за регулиране на малкия винт под бутона за съединяване. Времето ще се увеличи ако се върти по посока на часовниковата стрелка и ще намалее ако се върти обратно на часовниковата стрелка. Затегнете контрагайката след регулиране. Звуковото съединяване може да осигури гладки и без напукване съединения.

 

Пневматична машина за опаковане или акумулаторна чембер машина

Пневматичният инструмент е по-лесен и по-здрав в сравнение с електрическия, което означава, че изпълнява точно същата работа като електрическия, но използва по-лек и по-удобен инструмент. Пневматичните инструменти са по-икономични и безопасни за употреба; следователно се използват в автомобилната индустрия, строителната индустрията и металната индустрия.

Разходите за консумация на енергия са значително по-ниски когато използвате пневматичен инструменти отколкото когато използвате електрически. За да произведе определено количество кинетична енергия, компресорът консумира значително по-малко електроенергия отколкото инструментът на ток. Пневматичният инструмент има по-дълъг живот.

Дори продължителната и ежедневната употреба не вреди на инструмента. Тъй като пневматичния инструмент не работи с двигател, той не прегрява и не може да бъде претоварен. Следователно поддръжка не е необходима. Пневматичният инструмент е безопасен и не представлява риск от токов удар или експлозия. Подходящи са и за използване във влажна или мокра среда. Въпреки това, за да работи пневматичния инструмент, му е необходим достъп до сгъстен въздух, следователно не е толкова мобилен и практичен както е акумулаторната чембер машина.

 

batterystrapping.com-wire-buckets-textile-composite-strapping-16mm-19mm-25mm.jpg

Телени кофи, Клипсове, Скоби за текстилно/композитно опаковане

Висококачествени кофи от тел, скоби за текстил или композитно опаковане, поцинковани. Различна ширина: 16 мм, 19 мм, или 25 мм. Ние предлагаме отстъпка в зависимост от количеството.

 

Seals, Clips, Clamps for plastic PP strapping 13mm or 16mm priceУплътнения, Клипсове, Скоби за пластмасово PP опаковане 13 мм или 16 мм

Висококачествени уплътнения за пластмасово PP опаковане, 13 мм, и 16 мм, поцинковани, 1000 броя/продажба или 1500 броя/продажба. Ние предлагаме отстъпка в зависимост от количеството.

 

High-quality PET/PP strap dispenser cart - 405/406

Диспенсерна количка за PP/PET ленти  – Индустриална количка за опаковане за полипропилен(PP) и полиестер (PET)

 • Висококачествени диспенсерни колички за PP/PET,
 • с колелца,
 • много стабилни с общо тегло около 28 кг,
 • размер: 65×48×110 см,
 • вътрешен диаметър 400 мм PET/PP лента.