Акумулаторни чембер машини

Ние предлагаме широка гама от достъпни и висококачествени акумулаторни чембер машини за опаковане с полиетиленови (PET) и полипропиленови (PP) ленти. Акумулаторните чембер машини могат да се използват за всички видове размери ленти вариращи от 9 mm до 19 mm. Акумулаторните чембер машини имат CE, ISO, и други необходими сертификати. Цените на акумулаторните чембер машини варират от хиляда до няколко допълнителни хиляди евро. Цената на акумулаторните чембер машини зависи от няколко фактора, единият от тях е до колко силна е опаковъчната машина, друг фактор е дали машината е автоматизирана или не. Изцяло автоматизираните машини за опаковане са по-скъпи от полуавтоматизираните, и последния определящ фактор е колко широки са лентите, които инструмента ще затяга.

Защо да инвестирате в акумулаторни чембер машини:

 • ускоряват скоростта на пакетиране поне 4 пъти в сравнение с ръчното опаковане
 • по-ниски разходи за материал – щипки и уплътнения не се използват при акумулаторните чембер машини
 • удобни за служителите – лесни за използване и леки – акумулаторните чембер машини могат да се използват с една ръка

Всички акумулаторни чембер машини имат гаранция и се обслужват в Европа. Ние осигуряваме безплатна доставка до всички държави в Европейския съюз, Норвегия и Щвейцария. Ние предлагаме възможно най-добрите цени на пазара на Европейския съюз.

 • Battery for battery strapping tool GT-ONE SP3 14,4V 4,0 Ah LI-IO

  169
 • JET ръчна чембер машина за пластмасова лента за 12-16 мм PET/PP лента вкл. Батерия & Зарядно

  695
 • TES 12-16 мм електрическа чембер машина за опаковане за PET лента включ. 2 Батерии & Зарядно устройство

  995
 • NEO 9-16 мм PET/PP акумулаторна машина за чембери включ. Батерия & Зарядно устройство

  1,199
 • TES Plus 16-19 мм инструмент за опаковане с чембер PET/PP лента включ. 2 Батерии & Зарядно устройствоer

  1,299
 • NEO Plus 16-19mm (5/8″-6/8″) Battery Strapping Tool PET/PP strap incl. 2 Batteries & Charger

  1,495
 • GT SMART 9-16 мм Машина за чембер за PET/PP лента w/ Батерия & Зарядно устройство

  1,699
 • TITAN ръчна чембер машина 10-16 мм за PET/PP лента + Батерия + Зарядно устройство

  1,799
 • Messersi MB620 Електрическа чембер машина 12-16 мм PET/PP лента включ. Батерия & Зарядно устройство

  1,920
 • GT ONE 10-16 мм Машинка за чембери за PET/PP лента w/ Батерия & Зарядно устройство

  1,939
 • TITAN PLUS акумулаторна чембер машина PET/PP 13-19 мм

  1,999
 • MB820 Електрическа чембер машина 16-19 мм PET/PP лента включ. Батерия & Зарядно устройство

  2,095
 • Battery strapping tool for 16-40mm textile/composite strap ITI 71 – 2x Battery & Charger

  2,439
 • GT-XTREME Автоматична акумулаторна чембер машина за опаковане с батерия & зарядно 16-19 мм PET/PP

  2,495
 • Signode BXT3 9-19 мм Инструмент за опаковане на батерия

  2,6492,859
 • ELECTRA™ M SERIES battery powered Tensioner and Sealer for Steel Strapping

  4,890

Battery strapping tool TITAN newАкумулаторна чембер машина за опаковане с пластмаса

В секциите по-долу ще Ви отговорим на въпросите защо имате нужда от акумулаторна чембер машина, ценовия диапазон на акумулаторните чамбер машини, как акумулаторната чембер машина ще Ви помогне да увеличите производителността си, как работи акумулаторната чембер машина, и какви са предимствата на акумулаторната чембер машина.

Защо се нуждаете от акумулаторна чембер машина?

Новите акумулаторни чембер машини са отлична инвестиция за всеки, който се занимава с производство, транспорт, логистика, и за всеки, който се занимава с опаковане с ленти. Има голямо разнообразие от предимства свързани с покупката на нова акумулаторна чембер машина, и едното от тях е, че потребителя може да персонализира настройките на акумулаторната чембер машина така, че тя да посрешне нуждите на метода на пакетиране. Акумулаторните чембер машини могат да се използват за вертикално и хоризонтално пакетиране и могат да пакетират лентови палети, кутии, дърво, прътове и много други предмети. В допълнение към това, новата генерация акумулаторни чембер машини са направени с материали, които са изключително издръжливи и са устойчиви на всякакви външни фактори, което дава на тези машини по-дълъж живот. Акумулаторните чембер машини са ергономични, което парви боравенето с тях много лесно. Друго предимство на акумулаторните чембер машини е силата на опъване. Ние продаваме акумулаторни чембер машини със сила на обтягане до 5000 N. Това прави възможно опаковането на много големи тежки и нестабилни продукти.

GT ONE 10-16mm (3/8″ to 5/8″) battery banding strapping tool for PET and PP strap w/ Battery & ChargerЦена на акумулаторната чембер машина

Цената на акумулаторната чембер машина зависи от множество фактори, въпреки това можете да очаквате възвръщане на инвестицията в рамките на месец, когато ще установите спестеното време докато я използвате. Акумулаторното опаковане също повишава скоростта на опаковане на продуктите, и индикира директните спестявания от цената на клипсовете, тъй като те не са необходими.Цените на акумулаторните чембер машини варират от хиляда до няколко допълнителни хиляди евро. Цената зависи от това дали машината е напълно автоматизирана (автоматично опъване, фрикцията на спояване, и рязане) или е полуавтоматизирана. Също така друг ключов фактор е колко мощна е машината и ширината на лентата, която може да запечата.

Как работят акумулаторните чембер машини?

Messersi MB620 battery hand tool 12-16mm (1/2" to 5/8") banding tool for PET and PP strap w/ Battery & ChargerАкумулаторните чембер машини са подходящи за пластмасови PP или PET ленти. Процесът на обвързване започва с натискане на бутона за захранване и инструмента започва да опъва лентата до желаното ниво. Акумулаторните чембер машини са два вида, има полуавтоматизирани чембер машини и автоматични чембер машини. Повечето акумулаторни ръчни чембер машини, които продаваме са автоматизирани, което означава, че инструмента автоматично извършва опъване, фрикция на спояване, и рязане на пластмасовите PP или PET ленти. Акумулаторните чембер инструменти са изключително икономични и намаляват времето на пакетиране до повече от 4 пъти. Акумулаторните чембер машини се захранват от висококачествена литиево-йонна батерия, която има дълъг цикъл на живот, като в същото време позволява презареждане. Акумулаторните чембер машини, които ние продаваме могат да опъват, запояват и режат 200 или повече ленти само с едно зареждане.

Какви са предимствата на акумулаторните чембер машини?

Предимствата на акумулаторните чембер машини са неизмерими. Те осигуряват първокласно качество в пакетирането, те са икономични, мощни, достъпни, ергономични и много лесни за употреба. Това са само някои от ползите характерни за новата генерация акумулаторни чембер машини, които ги описват. Акумулаторните чембер машини ще намалят ефективно разходите по опаковането и в същото време ще Ви помогнат да спестите време, което би се утроило ако се налагаше да пакетирате ръчно. Ще можете да използвате нов комплект с батерии в продължение на много години, тъй като той запазва не само мощността си, но и производителността си по време на работа. За всякаква допълнителна информация или съвет за покупка, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ще Ви помогнем да намерите най-подходящото решение за Вашите нужди.

Сервиз на акумулаторните чембер машини

Нашият висококвалифициран сервизен персонал е оборудван с всички необходими инструменти и резервни части, необходими за обслужване и ремонт, поради което обикновено можем да поправим акумулаторната чембер машина в рамките на една или две седмици. Ако машината падне или нещо друго не е наред с нея, можете да се свържете с нас и ние ще ви изпратим адреса, където да изпратите повредения инструмент.

Акумулаторни чембер машини за тежко опаковане

TES Plus 16-19mm (5/8" to 6/8") battery strapping tool for PET and PP strap

В нашата гама от акумулаторни чембер машини, можете също така да намерите акумулаторен инструмент за опаковане направен специално за тежко опаковане. Тези инструменти за опаковане имат висока сила на опъване. Те са специално проектирани за опаковане на карго, което е много тежко и нестабилно. Те са оборудвани с огромна сила за опъване до 5000 N и могат автоматично да опъват, споявят и режат пластмасови PP или PET ленти с ширина до 19mm.

Безопасна ли е за използване акумулаторната чембер машина

Въпреки, че акумулаторната чембер машина са относително безопасна, се изискват някои предпазни мерки от потребителя. Инструментът трябва да се използва от обучени хора. Когато инструментите за опаковани се използват от необучен персонал или се използват небрежно, то качеството на опаковане може да бъде нарушено, което да доведе до счупване на лентата и повреда на опаковката. Потребителят трябва да провери печата от свръзката направен от акумулаторната чембер мащина. Стоки с лоши свръзки не трябва да бъдат местени. Също така инструментите за опаковане не трябва да се използват за теглене или повдигане на стоки, тъй като не са проектирани за такава употреба и не са адекватни за подобни операции. Уверете се, че стоите в безопасна позиция по време на опаковъчния цикъл и че използвате правилното качество, ширина, дебелина и здравина адекватни за конкретната опаковка.

 

Кое опаковане и по-добро, PET или стомана?

Има три вида опаковъчни материали, стомана, полиестер (PET) и PP (полипропилен).

През последните 10 години, PET опаковането превзе пазара буреносно, като измести стоманата може би от всички без най- тежките приложения. То е по-безопасно, по-лесно, по-здрави отговаря на операционните стандарти на всички основни сектори на индустрията в Австралия.

Стоманата все още се използва за много малко продукти като големи и малки тръби защото PET технологията в опаковъчните инструменти не може да опакова малки пакети. В допълнение, все още се използва в гореща среда, където опаковането и в контакт с топли продукти.

Извън тези критични приложения полиестерните ленти закупени от реномирани производители и използвайки качествени инструменти или машини за опаковане могат да доведат до отлични резултати.

PP опаковането обикновенно се използва в леки приложения, като затваряне на малки кутии, празни кашони, малки и леки смесени палети. То има тенденция да се разтяга до 22% от неговото оригинално състояние и за това не е подходящо за компресиране и задържане на тежки и обемни продукти.