Опаковъчни ленти

Опаковъчните ленти се използват в процеса на опаковане или обвързване с чембер. В процеса на опаковане с чембер се използват метални или пластмасови ленти за обединяване, палетизиране или пакетиране на продукти заедно. Опаковането с чембер лента се използва в различни индустрии от доставка на голямо индустриално оборудване и дървен материал до укрепване на стоки в центровете за елетронна търговия. Лентите се предлагат в много различна сила със специцифични степени и класификации. Важно е да разберете тези степени и как те могат да повлияят на Вашия избор на материал, когато избирате Вашата опаковка.

Пластмасови ленти

Пластмасовите опаковъчни ленти са направени от полиестер и полипропилен. PET лентите (полиестер) са по-силни, но по-скъпи от PP лентите (полипропилен). По принцип се счита, че PET лентите със същите размери 2x са по-здрави от PP лентите. Когато преценявате коя пластмасова лента трябва да изберете, трябва да вземете предвид теглото на товара, колко стабилен трябва да бъде, какъв е Вашия ценови диапазон и при какви условия ще транспортирате стоките и накрая какво транспортирате.

Кордирана композитна лента & Текстилна лента

Опаковането с композитна или текстилна лента е висококачествено и удобно. Композитната лента се използва като заместител на стоманените ленти, тъй като е по-евтина, по-лека и по-безопасна за работа. Същото може да се каже и за текстилната лента. Основната разлика между кордираната/композитна лента и текстилната лента е, че композитната лента е по-здрава и по-малко гъвкава и може да издържи повече сила за същата ширина на лентата както е и текстилната лента.

Топлозалепващи ленти 

Ние предлагаме висококачествени топлозалепващи ленти (BOPP). Дължината им е 66м, а ширината 48мм. Залепващите ленти са немско производство и издържат на температури от + 60 ° C до – 20 ° C и са за кутии и пакети с тегло до 60кг.

Plastic PET strap 12mm, 16mm and 19mm for packing pallets cheap

Пластмасова PET полиестерна лента & Пластмасова PP полипропиленова лента

Опаковането с PET пластмасова лента е много надеждно, полиестерните ленти (PET) са по-добри, но по-скъпи от полипропиленовите ленти (PP). По принцип се счита, че PET лентите със същите размери 2x са по-здрави от PP ленти. Когато преценявате коя пластмасова лента трябва да изберете, трябва да вземете предвид теглото на товара, колко стабилен трябва да бъде, какъв е Вашия ценови диапазон и при какви условия транспортирате стоките и накрая какво транспортирате.

Пластмасова PET полиестерна лента

Ние предлагаме висококачествени полиестерни ленти, които се характеризират с висока издръжливост на скъсване в комбинация с добра способност за възстановяване и висока устойчивост срещу ударно натоварване. Пластмасовите PET ленти могат да се използват за опаковане на палети или други пакети. За продуктово опаковане ние предлагаме да ги използвате в комбинация с акумулаторни чембер машини или други машини. Особено при тежки приложения и дългосрочно съхранение и/или транспорт, тази лента гарантира възможно най-високата стабилност на товара.

Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets low price high qualityПластмасова PP полипропиленова лента

Тази пропиленова лента може да се използва с машини за опаковане или ръчни или акумулаторни чембер машини . Предлагат се с ширина от 12 до 16 мм и дебелина от 0,55 мм до 0,8 мм в черен цвят. В зависимост от размера, PP ленти се предлагат с ядро от 406 мм с 2000 до 3000 метра на макара.

Composite corded strap 16mm, 19mm or 25mm cheap clips

Кордирана композитна лента & Текстилна лента

Опаковането с композитна лента е висококачествено и удобно. Композитната лента се използва като заместител на стоманените ленти, тъй като е по-евтина, по-лека и по-безопасна за работа. Същото може да се каже и за текстилната лента. Основната разлика между кордираната/ композитна лента и текстилната лента е, че композитната лента е по-здрава и по-малко гъвкава и може да издържи повече сила за същата ширина на лентата както е и текстилната лента.

Кордирана композитна лента за опаковане

Композитните ленти са чудесен заместител на стоманените ленти. Тази лента съдържа проводници от екструдиран полиестер, които са залепени заедно и придават изключително висока устойчивост на счупване. Тази лента често се прилага на места, където например опаковането е подложено на прекомерно натоварване по време на транспорт. Тази лента също е много устойчива на химикали и UV лъчи. Тези лента се прилага ръчно с с клипс от метална тел.

Текстилни ленти за опаковане

Textile straps 16mm or 19mm price high quality

Текстилната лента съдържа тъкани полистерни жици. Те са по-гъвкави от композитните ленти, но могат също и да се използват като заместител на стоманените ленти. Лентата има висока издръжливост на късане и е много еластична, безопасна за използване на влага и водоустойчива. Каишката не се реже, може да се използва повторно и може да се използва с или без клипсове.

Топлазалепваща лента BOPP 48мм/66м кафява и прозрачна

Ние предлагаме висококачествени топлозалепващи ленти (BOPP). Дължината им е 66м, а ширината 48мм. Залепващите ленти са немско производство и издържат на температури от + 60 ° C до – 20 ° C и са за кутии и пакети с тегло до 60кг.