Преси за картон

Пресата за картон се използва за балиране на картон, памучни прежди, пластмаса, дърво и други материали, чийто обем трябва да бъде минимизиран. Балерът е проектиран вертикален, пресата е базирана на хидравлична трасмисия. Балерът за картон има електрическо управление и ръчно обвързване. Предлагаме Ви рециклиращ балер със сила на натиск от 10 тона KN до 60 тона KN, ефективността е 4 ~ 8  парчета на час. Тежестта за всяко пресовано парче може да тежи от 30 кг до 300 кг, в зависимост от материала, който се пресова.

Картонените компактори ще намалят начително цената на материалите за рециклиране, тъй като обема на материала може да бъде намален до 90%. Да притежавате рециклиращ балер е от съществено значение за целия бизнес, който произвежда всякакъв вид отпадъчен материал. Балерът за картон има гаранция, ISO, CE и всички други необходими сертификати, които са в съотвествие с всички стандарти и регламенти на ЕС. Цената на балера за картон варира до няколко хиляди евро. Вертикалният балер ще намали драстично цената на разходите по съхранението на отпадъчните материали. Предлагаме Ви евтина доставка на балер за картон за всички държави от ЕС включително Норвегия и Швейцария, както и най-добрите цени за рециклиращ балер на ЕС пазара.

 • Textile strap for waste bales 16mm – 340m – 4 units

  89
 • Film and Paper baler machine TONNA T-Portable

  1,299
 • Преса за отпадъци от фолио и хартия HSM V-Press 60

  1,799
 • TONNA bin press 240L – 2 tons pressing force

  2,999
 • Машина за балиране на хартия TONNA5, 5 тона, 50kN, бала 40кг

  3,199
 • TONNA1100 bin press 1100L – 4 ton pressing force

  3,199
 • Рециклираща преса за хартия TONNA10, 10 тона, 100kN, бала 80кг

  3,499
 • Вертикална преса за отпадъци HSM V-Press 503 eco 3T, 30KN, тегло на бала 50 кг

  4,799
 • Балираща машина за хартия HSM V-Press 504 с ежектор за бала 4T, 40 kN, тегло на бала 60кг

  5,999
 • Вертикална хидравлична преса за балиране TONNA25, 25 тона, 250kN, bale 160 kg

  6,399
 • Вертикална хидравлична преса за балиране TONNA20, 20 тона, 200kN, бала 150 кг

  6,399
 • Преса за блиране на отпадъци HSM V-Press 605 еко (400V) с ежектор за бали 5.7T, 57 kN, тегло на бала 70кг

  7,499
 • Преса за балиране на хартия HSM V-Press 610 еко 12 тона, 120kNm 100кг бали

  9,299
 • Преса за балиране TONNA45, 45 тона, 450kN, бала 450 кг

  9,499
 • Индустриална преса за хартия и пластмаса HSM V-Press 818 plus 18,5 тона, 185kN, 200кг бали

  13,499

За балера за картон

Vertical baler TONNA20, 20 tons, 200kN, bale 150 kgТук ще ви отговорим на някои общи въпроси, като например защо Ви трябва балер за картон, ценовия диапазон вертикални балери, как компактора за картон ще Ви помогне да намалите цената на отпадъчните материали плюс че ще спестите място и какви са предимствата на балерпресите. Балерите за картон подобряват ефективността при рециклирането на картони обработката на отпадъци и са важен инструмент за бизнеса и организации от всякакъв вид. Научете за ползите, съображенията и съветите при закупуването на Балер за картон.

Цена на балера за картон

Recycling baler tonna10 priceЦената на балера за картон зависи от редица фактори, но въпреки това можете да очаквате възвръщаемост на инвестициите до няколко месеца, когато вземете предвид спестените средства от отпадъчтине материали. Цените на компакторите за картон варират от няколко хиляди евро до десет хиляди евро. Цената зависи от мощността на рециклиращия балер, броя на продукция за час и размера на пресата. Също така, друг ключов фактор е дали компактора за балиране има мощен мотор и е негов тип.

Как балера за рециклиране работи?

recycling baler priceБалерът за картон се предлага във всякакви форми и размери, но принципът на опериране е един и същи. Картонът се зарежда равномерно в празната камара докато се напълни, главната врата се затвори и хидравличен цилиндър уплътни картона до уеднаквяване на размера на балата. Веднъж като достигне до желания размер и тегло, балата ръчно се завързва с тел или найлонова връв и се изтласква от пресата, за да бъде изнесена за рециклиране.

Инсталиране на балера за картон

Всичко, което трябва да направите е да свържете балера към подаване на сгъстен въздух и можете да започнете да използвате веднага вертикалната преса.

Минимизирайте отпадъците

Напълнете балера за рециклиране с картон или пластмаса и затворете вратата. Дръжката на вратата действа като предпазител и се активире веднъж като се напълни сигурно.  Когато целия отпадъчен материал е в балера за рециклиране, натиснете дръжката и вертикалната преса ще започне.

Балиране на компактори за картон

Когато процеса на притискане приключи, завържете лентата с помощта на възел, отворете долната врата и освободете балата. Вече сте готови да започнете нова бала!

Балирани мателиали

Балите могат да се подреждат и съхраняват докато не разполагате с достатъчна бройка, която да бъде събрана от местната фирма за рециклиране. Ние създаваме дълги, вертикални бали, които могат да стоят свободно изправении могат да бъдат транспортирани с помощта на стакер или мотокар.

Waste baker 44 tons TONNA45 newКакви видове бали има?

Има преса за картон за всеки продукт, индустрия или употреба. Те се предлагат във вертикални и хоризонтални конфигурации и варират в размер от 600мм да голямата ни хоризонтана преса от 1500мм.

Някои балери се предлагат с колелца, могат да бъдат преместени през врата с нормален размер и да бъдат включени в еднофазен или трифазен изход. Други са направени в нископрофилен дизайн, за да работят в зони с ограничения във височината.

Какви са предимствата на балерите за рециклиране?

Има много предимства в рециклирането на картон, пластмаса и други материали.  Ето някои от тях:

 • Намалете безпорядъка, опасностите от пожар и вредителите във вашата работна среда.
 • Намалете количеството материал, който се добавя към потока от отпадъци и депата. Някои държави налагат това ново законодателство през 2018 г.
 • Печелете допълнителни приходи от рециклиране за Вашия бизнес.

Каква е цената на балера за картон?

Ценообразуването на балера за рециклиране варира в зависимост от вида му. Допълнителни опции, като конвейри повишават цената на Вашата машина.

Новите балери ще Ви струват повече от вече използвани такива, но пък ще имате по-всеобхватна гаранция, която ще продължи с години и ще ви възвърне Вашата инвестиция.

Важно е да претеглите цената на балера за рециклиране спрямо спестяванията, които ще получите от неговата употреба. Вашия балер би трябвало да издържи доста след срока на гаранцията и да не е необходима поддръжка по време на неговия жизнен цикъл.

Каква е средната продължителност на живота на балера за рециклиране?

Продължителността на живота на балера за картон зависи до голяма степен от това как е използван и поддържан през годините. Преса за рециклиране, която се зарежда правилно и получава необходимата поддръжка, би трябвало да издържи теста на времето. Балерът за картон може да се използва добре над 20 години и много над 30 години.