Шредери за картон

Шредерите за картон са най-добрия начин ефективно да рециклирате Вашита стари кутии, картони и разпечатки в ценен опакован материал за Вашата компания. Целият този процес изисква Шредер за картон. Ние Ви предлагаме разнообразие от шредери за картон, направени от доверени марки HSM и GREE. Линията е повече от подходяща за складове, производители, отдели за доставка, дистрибуторски центрове или големи предприятия.

Инвестицията в шредер за картон се изплаща след време. Разгледайте шредерите за картон, които предлагаме днес и започнете да пестите време и пари. HSM шредерите за картон са проектирани да създават перфориран опаковъчен материал от картон. За шредер за тежка работа, който може да раздробява картон проверете марката GREE, която предлага висок клас индустриални шредери и шредери за картон за тежка работа.

Предлагаме Ви широка гама от качествени но достъпни шредери за хартия и картон. На нашия сайт може да намерите:

 • Шредери за тежка работа
 • Шредери за картон
 • Шредери за хартия

Шредерите за картон имат гаранция и се обслужват в Европа. Шредерите за хартия, шредерите за картон и индустриалните шредери за тежка работа могат да бъдат доставени в ЕС или по заявка в други държави.

 • Cardboard shredder GREE XS 420mm

  1,249
 • Шредер за картон HSM ProfiPack C400

  1,579
 • Cardboard shredder machine GREE ES 422mm

  3,299
 • Шредер машина за картон HSM ProfiPack P425

  3,799

Шредери за картон

cardboard shredder machineИскате ли да правите природосъобразни опаковъчни материали от Вашия картонен отпадък? Шредер или перфоратор за картон е устойчиво решение за повторно рециклиране на велпапето от картон в опаковка или материал за запълване. Тези машини се изплащат сами и помагат за намаляване на разходите по опаковането на материалите и извозването на отпадъци.

Намаляването на транспортните разходи, компресирането на материалите за захранване на съществуващите контейнери за пресовани отпадъци или пресите за балиране или раздробяването на материал за подаване към конвейрната лента са добра причина да разполагате с шредер за картон.

Ако търсите решение как да превърнете старите кутии, картони и разпечатки в нови опаковъчни материали, ние имаме решение за Вас. Ние предлагаме разнообразие от шредери за картон на HSM и GREE, които ще направят лесна необходимостта от раздробяване на картон. Това е страхотен начин както да рециклирате, така и да спестите малко пари.

reuse used cardboard boxesКолко струва шредер за картон?

Цената на надежден шредер за картон за индустриална употреба е между 2000-5000 евро. Цената варира между различните марки и модели и е базирана на характеристики, нива на сигурност и спецификации. Самостоятелните шредери за картон обикновенно са по-скъпи ог настолните шредери за картон.

Цената на шредера за хартия може да бъде наистина и евтина и скъпа. Всичко зависи от Вашите преференции и нужди. Можете да си вземете действително евтин шредер за използване от време на време вкъщи. Или можете да инвестирате в мощна шредер машина за раздробяване на голям обем конфиденциални документи в офиса или картон за за повторна употреба като опаковка.

Как работи шредера за картон

cardboard-shredder mobile machine

Въпреки, че шредера за картон не е като шредера за хартия, той работи по същия начин. Скоростната кутия, мотора и режещия блок, работят заедно, за да отрежат картонения материал. Картонът се трансформира в тънки чипсове, дълги ленти иле перфорирани листове в зависимост от вида на използвания шредер.

За раздробяване, шредерът за картон използва два задвижващи вала с независими задвижващи модули: бавно и бързо захранване на шредера, което редуцира картонените кутии до желания размер. Сегменти направени от специална устойчива на разкъсване стомана, са разположени около ротора на шредера, така че да са наклонени навън и навътре. Когато валът се върти, той създава движение което осигурява ефекта на раздробяване. Големите ротори могат да се справят с големи картонени кутии без никакви проблеми; те дори могат да раздробяват полистирен и кутии за плодове. Освен това, роторите на предаването и роторите на шредера са снабдени със специална система за стъргане, която предотвратява увиването на материала около валовете и осигуравя стабилно подаване.

Cardboard shredder HSM ProfiPack P425 saleПолзите от шредерите за картон

 • Нашата гама от шредери ще превърне вашия отпадък от картон в ефективен за пълнеж
 • Спестете пари и редуцирайте въздействието върху околната среда
 • Страхотна и рентабилна алтернатива на фолиото с мехурчета, запълването с хартия и други материали

Спестете място и пари с шредер за картон

Леки, лесни за употреба и най-вече напълно рециклируеми – картонените кутии стават все по-популярни като опаковъчен материал. Въпреки това, рециклирането на картонени кутии може да бъде проблематично, тъй като не на последно място сгънатите картонени кутиии стават по-големи и изискват много място. Ето защо е полезно за производителите и доставчиците на услуги да използват специално съоръжение за раздробяване на кутии, така че те да могат да бъдат използвани отново в процеса на опаковане. Компакторите за картон на GREE и HSM са идеални за раздробяване на картон и хартия. Благодарение на оскъдната поддръжка на верижното задвижване, устойчивите на износване сегменти и система на търкане, която е специално проектирана за тази област на приложение, има високи възможности и е изключително надежден.

Колко дълго издържа шредера за картон?

cardboard waste perforator

Голямото търсене особено на решенията за картон създава логистично предизвикателство: Всеки месец трябва да се раздробяват няколко тона картон. В миналото сплескания отпадъчен картон излизаше директно от производствените машини без да бъде раздробен от шредер за картон и влизаше в контейнера за хартия.

Шредера за картон може да издържи да работи години наред без никакви проблеми, но само когато го използвате правилно и го поддържате редовно. Винаги препоръчвами да следвате инструкциите и указанията на производителя на Вашия шредер за картон. Това означава например, че не трябва да надвишавате максималния капацитет на листа на преминаване и не трябва да раздробявате материали, с които шредерът не може да се справи.