Електрически стакери за палет

Ние предлагаме достъпни висококачествени електрически стакери за палет и електрически колички за палет, които могат да бъдат използвани в складове, фабрики, съоръжения за продажби на едро и магазини. Електрическият стакер за палет и електрическите палетни колички имат различна товароносимост и височина на повдигане. Електрическите стакери за палет са много здрави и имат здрава конструкция, поради което са много здрави и безопасни за употреба. Електрическите стакери за палет и електрическите палетни колички имат ISO, CE и други изисквани от закона сертификати. Цената на електрическия стакер и електрическата палетна количка варира от хиляда евро до няколко хиляди евро. Цената на електрическия стакер за палет зависи от няколко фактора, единия от тях е капацитета, който може да се повдига с него, други причини са височината на повдигане, броя на батериите (акумулаторите), капацитета на батериите, колелата, конструкцията и не на последно място е задвижването и силата на повдигане на мотора.

Ние предлагаме широка гама висококачествени и достъпни електрически стакери за палет. На нашия сайт може да намерите следните видове електрически стакери:

 • Електрически стакери за палет
 • Електрически колички за палет
 • Електрически мотокари

Машините за пакетиране имат гаранция и сервизно обслужване в Европа. Ние Ви предлагаме бърза доставка до Вашия адрес в Европа.

 • SMITH Електрическа палетна количка Walkie – Литиево-йонна батерия – 1500кг, 1.5t, 200мм

  Original price was: 1,600€.Current price is: 1,279€.
 • SMITH Electric pallet jack Lithium 2000kg XT2

  Original price was: 1,600€.Current price is: 1,329€.
 • SMITH Електрическа палетна количка 1500 кг 200мм

  Original price was: 1,700€.Current price is: 1,279€.
 • SMITH Semi-electric stacker 1000kg 350cm 3500mm

  Original price was: 2,400€.Current price is: 1,699€.
 • SMITH Self-lifting electric stacker 500kg 1500mm

  Original price was: 2,800€.Current price is: 2,199€.
 • SMITH Електрически стакер 2,5м 250см 1500 кг

  Original price was: 3,400€.Current price is: 2,799€.
 • SMITH S-Ride Електрически стакер със стенд 2.6м 260см1500 кг

  Original price was: 3,900€.Current price is: 3,099€.
 • SMITH Електрически мотокар 3,5м 350см 1500 кг

  Original price was: 3,800€.Current price is: 3,099€.
 • SMITH Електрически мотокар S-Ride 3.6м 360см 1500 кг

  Original price was: 4,200€.Current price is: 3,399€.
 • SMITH Heavy-duty Electric stacker 2000kg, 2 tons, 4500mm, 4,5m

  Original price was: 6,600€.Current price is: 5,999€.
 • SMITH Електрически мотокар | 3-колесен електрически повдигач 1500кг, 450см

  Original price was: 16,400€.Current price is: 12,979€.
 • Diesel forklift FX3 3500kg, 300cm

  Original price was: 23,000€.Current price is: 19,790€.
 • SMITH Electric forklift E25A 2500 kg 300 cm

  Original price was: 24,880€.Current price is: 19,799€.

Electric stacker priceЕлектрически стакери за палет

В разделите ще ви представим защо имате нужда от електрически стакер за палет, какъв е ценовия диапазон на електрическия стакер за палет, как електрическия стакер за палет ще Ви помогне да повишите производителността си и какви са предимствата на електрическия стакер.

Защо Ви е необходим електрически стакер за палет?

Новите електрически стакери за палет са отлична инвестиция за всеки, който се занимава с производство, транспорт, логистика и за всеки, който извършва вдигане на тежести в техните съоръжения. Има голямо разнообразие от предимства в закупуването на нов електрически стакер за палет. Като цяло работата с електрически стакер за палет ще бъде по-ефективна, по-бърза и служителите ще бъдат по-доволни, тъй като няма да им се налага да вдигат нищо тежко. Освен това е много по-безопасно да местите всичко с електрически стакери, тъй като шансовете за нараняване са по-малки. Новото поколение електрически стакери са направени от материали, които са изключително издръжливи и устойчиви на всички външни фактори, което осигурява още по-дълъг живот на електрическия стакер. Електрическите стакери за палет са ергономични и са лесни за боравене с тях. Друго предимство на новите и подобрените електрически стакери за палет е неговата изключителна мощност, прецизност и здравина. Електрическите стакери имат много силни задвижващи и повдигащи мотори. Това прави възможно повдигането и транспортирането на продукти, които са тежки и нестабилни.

Цена на електрически стакер за палет

Цената на електрическия стакер за палет зависи от множество фактори, въпреки това можете да очаквате възвръщаемост на инвестицията в рамките на месеци, като вземете предвид спестеното време в използването му и повишената скорост във вдигането и преместването на палети и други предмети. В допълнение това ще повиши удовлетвореността на служителите и по-малко служители ще получават малки или големи наранявания. Цената на електрическия стакер варира от хиляда евро до няколко дъпълнителни хиляди евро. Цената на електрическия стакер зависи дали е с един или с два акумулатора, капацитета на акумулаторите, височината на повдигане, товароносимост и други. Също така друг ключов фактор е колко мощни са двигателите (задвиждащи и повдигащи двигатели), които са в електрическия стакер.

Как работи един електрически стакер за палет

7SMITH Electric stacker with padel 1500kg 260cm priceЕлектрическият стакер за палет е подходящ за преместване на палети и тежки предмети от едно място на друго. Освен това можете да повдигате палети и тежки предмети и да ги премествате до камиона или рафта или да ги свалите от камиона или рафта. Процесът започва със завъртане на ключа. С това електрическия стакер ще започне да работи. Светлините ще се покажат и индикаторът за батерията ще покаже нейния капацитет. Електрическият стакер за палет се управлява от дръжка CURTIS. Ключ за включване и електрически метър са вградени в дръжката. С дръжката можете да местите електрическия стакер напред или назад и също да контролирате височината на вилицата. Когато превключвателят на дръжката се премести нагоре, вилиците ще се качат нагоре и когато го преместите надолу и вилиците ще слязат надолу. С дръжката се контролира и движението на електрическия стакер. Когато дръжката се премести, колелата къщо ще се преместят и ще променят посоката на електрическия стакер. Електрическият стакер се предлага в два вида. Има електрически стакер за палет, който може да повдига палети или други предмети до 5.5 метра височина. Вторият вариант е електрическа количка за палет, която може да повдига палети само до около 200мм и е по-подходяща за преместване на палети, не за тяхното повдигане. За предпочитана покупка е електрическия стакер за палет, тъй като с него можете да премествате и повдигате палети и други предмети. Въпреки, че електрическия стакер за палет има много повече функции и частите му са също много скъпи.  Електрическите стакери са изключително икономични и намаляват до 4 пъти времето за транспортиране и времето за повдигане. Електрическите стакери се зареждат от висококачествени акумулатори за кола, които имат дълъг цикъл на живот и в същото време позволяват презареждане. Предимството в използването на акумулатор за кола е че е по-евтино от батериите проектирани за мотокари и също можете да ги купите навсякъде. Производителността и мощността между акумулатора за кола и батерията проектирана за електрически мотокар е една и съща.

Какви са предимствата на електрическите стакери?

Предимствато на електрическите стакери са неизмерими. Те елиминират ръчното повдигане и повишават скоростта на манипулирането с палети и други предмети. Електрическите стакери са икономични, мощни, достъпни и са много лесни за употреба. Това са само някои характеристики, които описват новата генерация електрически стакери. Те ще намалят ефективно разходите за транспортиране и в същото време ще Ви помогнат да спестите време, което иначе би се увеличило поне четири пъти ако се прави ръчно преместване или повдигане на стоките. Ще можете да използвате нов електрически стакер за много години, тъй като той запазва мощността и производителността по време на работа. За допълнителна информация или съвет за поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ще Ви помогнем да намерите най-подходящото решение за Вашите нужди.

7SMITH Electric pallet truck Walky 1500kg 1.5 ton priceСервиз за електрически стакер за палет

Нашият висококвалифициран сервизен персонал е оборудван с всички необходими инструменти и резервни части, необходими за обслужване и ремонт, поради което обикновено можем да поправим електрическия стакер за палет в рамките на една или две седмици. Ако нещо не е наред с електрическия стакер, можете да се свържете с нас, за да ви изпратим адреса, където да изпратите повредения електрически стакер.

Електрически стакери за палет на тежко повдигане

3-Wheel Electric Lift Truck 1500kg, 450cmВ нашата гама от акумулаторни инструменти за опаковане, можете също така да намерите електрически стакер за палет направен специално за тежно повдигане. Тези електрически стакери за палет имат висока мощност на опъване. Те са специално проектирани за карго, което е много тежко доста нестабилно. Те са оборудвани с огромна мощност и са много стабилни.

Въпреки че използването на електрически стакер е относително безопасно, се изисква спазването на някои безопасни мерки от потребителя. Електрическият стакер трябва да се използва от специално обучени хора. Когато електрическия стакер се използва необучен персона или използва небрежно, ова може да повреди палета или превозното средствоa. Никога не трябва да местите или вдигате стоки, които лошо запечатани и никога не изпобзвайте ремъците като средство за теглене или повдигане на стоките, тъй като те не са предназначени за тази употреба и не са адекватни за подобни операции. Уверете се, че служителите стоят на безопасна позиция по време на цикъла на помдигане. За използването на електрически стакер не е необходимо професионално обучение.