FAQ

1.Какво е batterystrapping.com?

batterystrapping.com е водещата компания за решения в опаковането, специализирана в акумулаторни чембер машини и инструменти. Това е онлайн търговия на дребно, която позволява на всеки от всяка точка на Европа и по света да закупи различни инструменти за опаковане, машини и материали.

2.Трябва ли да се регистрирам, преди да купя някои инструмент за опаковане или машина?

Не е необходимо да се регистрирате. Ако искате или имате нужда от проформа фактура, просто ни изпратете запитване и ние ще отговорим в рамките на 24 часа.

3.Кои видове продукти продавате онлайн?

Продаваме акумулаторни чембер машини, полуавтоматични и автоматични опаковъчни(страпинг) машини, машини за ръчно опаковане, електрически стакери и електрически колички за палет. Можем също да ви снабдим с материали за опаковане, като PP, PET, текстил, композитни ленти, клипсове и много други.

4. Безопасна ли е моята информация?

Вашата информация е напълно безопасна. По закон сме длъжни да защитаваме вашата информация и да не я споделяме с трета страна. Нашата фирмена политика е много защитена по отношение на всяка поверена ни информация. Ние НЕ съхраняваме информация за кредитна карта. Освен това тези транзакции се извършват от вашата карта посредством платформа, без наша намеса.

5. Мога ли да направя покупка като фирма?

Разбира се. Всички наши оферти и цени са без ДДС, така че винаги ще плащате без данъци, дори ако плащате онлайн или в банката. След плащане ще получите и фактура без ДДС.

6. Как да си създам акаунт в batterystrapping.com?

Създаването на акаунт е лесно и ви позволява да плащате за опаковъчните инструменти и машини онлайн, без да въвеждате отново информация за фактуриране.

7. Безопасна ли е моята информация за плащане?

Ние НЕ съхраняваме информация за кредитна карта. Освен това тези транзакции се извършват от вашата карта посредством платформа, която не изисква наша намеса.

Запитване за продукт

Нуждаем се от следната информация, за да изготвим оферта. Скоро ще получите оферта за продукта на имейла си.