Опаковъчни машини

Опаковъчните машини са основните машини, които се използват за ускоряване процеса на пакетиране по цял свят. Опаковъчните машини повишават ефективността и понижават операционните разходи в производствените линии, дистрибуторските центрове, складовете, и много други индустрии. Опаковъчните машини завършват процеса стъпка по стъпка. Налични са няколко вида опаковъчни машини, като машини за запечатване, машини за пълнене, машини за опаковане с лента, машини за опаковане, машини за кодиране и машини за етикетиране.

Опаковъчните машини могат да се използват за опаковане с лента, запечатване или опаковане на кутии за различни размери палети. Автоматичните опаковъчни машини автоматизират процеса на опаковане с лента, запечатване или опаковане в зависимост от машината за опаковане. Полуавтоматичните опаковъчни машини автоматизират част от процеса на опаковане, но някои дейности все пак ще трябва да се извършват ръчно от служителя. От друга страна, ръчните машини автоматизират само някои специфични задачи в целия процес. Опаковъчните машини използват ленти, филм или BOPP, или Kraft лента.

Ние предлагаме широка гама висококачествени и достъпни опаковъчни машини. На нашия сайт можете да намерите следните видове опаковъчни машини:

 • Опаковъчни машини с лента
 • Опаковъчни машини за палет
 • Машини за запечатване на кашон
 • Машини за отваряне на кашон или форматиращи машини за сгъване на кутии
 • Опаковъчни машини с фолио

Опаковъчните машини имат гаранция и сервизно обслужване в Европа. Ние предлагаме бърза доставка до Вашия адрес в Европа.

 • Ramp for Pallet wrapping machine SMARTWRAP-X

  440500
 • HIPO Полуавтоматична машинка за опаковане 5-15мм Машина за опаковане с пластмасова PP лента

  649
 • HIPO BOX Полуавтоматична чашина за опаковане за PP лента 6-15мм

  699
 • Flexible conveyor width 460mm, length 1200-4800mm, height 600-1000mm

  1,299
 • Машина за опаковане с термосвиваемо фолио B4255

  1,799
 • FLEX TAPE полуавтоматична машина за залепване на кашони 48-72мм (Kraft или BOPP лента)

  1,899
 • ECOBAND-S Машина за опаковане със стреч или хартиена лента 12мм

  2,199
 • FLEX BOX полуавтоматична машина за сгъване на кашони

  2,199
 • AUTOMA Автоматична чембер машина за PP лента 9-12мм

  2,599
 • Опаковъчна машина с термосвиваемо фолио T5040

  2,899
 • COMBO полуавтоматична машина за опаковане на палет за PET/PP лента 9-16мм

  2,799
 • ECOBAND-B4620 машина за опаковане със стреч или хартиена лента 30мм

  2,799
 • HIPO PRO Високоскоростна автоматична чембер машина за опаковане 5-12мм

  2,8902,990
 • Box wrapping machine SMARTWRAP B3 PRESTRETCH

  2,899
 • Опаковъчна машина за стреч SMARTWRAP-X

  2,999
 • Машина за стреч фолио SMARTWRAP-X PRE-STRETCH

  3,499
 • Автоматична машина за опаковане на палет EASY-IN

  3,799
 • Pallet wrapping machine SMARTWRAP X2 with Scale 2000kg

  3,899
 • TOP TAPE Автоматична машина за затваряне на кашони с тиксо 48-72мм (Kraft или BOPP лента

  4,199
 • AUTO-TAPE Автоматична машина за запечатване на кашони 48-72мм (Kraft или BOPP лента)

  4,199

Опаковъчни машини

Въпреки, че има много различни видове опаковъчни машини, най-често срещаните влючват: тунели за свиване, машини за опаковане на палети, монтиране на кутии, машини за запечатване, опаковъчни машини за кардиране и машини за оформяне, пълнене и запечатване. Можете да имате много предположения, когато става въпрос за намиране на най-надежните опаковъчни машини от различни марки.

Коя опаковъчна машина е най-подходяща

Въпреки това ние като дистрибутор предлагаме различни марки. Всяка от марките, които предлагаме си има своите силни и слаби страни. От само себе си се разбира, че много важна стъпка в този процес е проучването на няколко различни предложения на марки, за всяко оборудване, в което планирате да инвестирате. Това ще гарантира, че ще изберете правилната машина за бюджета, нуждите, възможностите и продуктите, които предлага Вашата фирма.

Когато преценяване, кои машини са най-бързите, най-надеждните или най-лесните за ремонт, ние винаги започваме с поглед към клиента а не към машината.

Цената със сигурност е съобръжение за всички клиенти и за това дизайнът на машината не е толкова важен. Малко части често означава по-малко нещо, които биха се счупили. Някои нови машини нямат износване, което може да има например пневматичният въздушен цилиндър. Въпреки това, понякога ползите от пневматичния въздушен цилиндър могат да оправдаят разходите.

Intelligent Pallet Wrapper SMARTWRAP-X PRE-STRETCH

Видове опаковъчни машини

Опаковане на палети

Опаковките за палети (или стреч опаковките) са повсеместни в много линии за опаковане по цял свят. Използването на опаковане за палет, увеличава максимално възможностити за разтягане на стреч фолиото също така значително увеличава спестяването на разходите за големи операции в сравнение с ръчното опаковане. Това гарантира, че спестявате както време така и пари.

Машините за опаковане с чембер лента

AUTOMA automatic strapping machine cheap

Опаковането с чембер е отлично решение за обезопасяване на стоки за транспортиране и съхранение. Може да се използва за обезопасяване на почти всичко, от чупливи продукти до нестабилни товари. Продуктите, които ще бъдат обвързани с чембер, могат да бъдат пакетирани в хартия или опаковани. Този процес се използва главно за опаковане на палети и закрепяне на стоки заедно.

Има три вида опаковъчни машини: автоматични, полуавтоматични и ръчни. За опаковъчни линии, които се нуждаят от голям обем опаковане силно се препоръчват автоматичните опаковъчни машини, които могат да бъдат автоматични и полуавтоматични. Те ускоряват значително процеса чрез автоматично затягане и фиксиране на лентите.

Има различни структури на автоматичните опаковъчни машини, дали арка или плот и за по-голяма мобилност можете да използвате преносими чембер инструменти или ръчни и електрически чембер обтегачи.

Automatic case sealer TOP TAPEМашини за запечатване на кашони

Машини за запечатване на кашони (също известни като машина със запечатваща лента) се използват в производствените линии, дистрибуторски центрове и складове. Машините за запечатване на кашон запечатват кутията отгоре и отдолу, също така могат да се използват за странично запечатване, автоматично затваряне на капака, сгъване на кутията и други, в зависимост от степентта на автоматизация. Машините за запечатване на кашон могат да запечатват идентични или различни по размер кутии.  Машините за запечатване на кашон използват BOPP или Kraft лента, където в процеса на запечатване могат да се използват широки или тесни ленти.

Машини за изграждане на кутия

FLEX Box Semi automatic Case ErectorМашините за изграждане на кутия са машини, които разгъват или повдигат картонената кутия, за да бъде напълнена с продукти. Има ръчни, полуавтоматични и автоматична версии на този тип машина. При ръчната машина се изисква човек, който да разгъва и сгъва кутията, и или да залепва ръчно частите на кутията или с машина за залепване, след което кутията се изпраща надолу по конвейр или към следващия служител.

Полуавтоматичните машини за изграждане на кутии завършват втората и/ или третата стъпка автоматична чрез транспортна лента, която премества кутията през място, което я вкарва в правилната форма. След това кутията се премества в купчина от конвейр или ръчно. Автоматичната машина за сгъване на кутии използва механичен елемент като роботизирана ръка, за да извади кутия от купчината, да я разгъне и да я постави върху автоматизираната транспортна лента. След това кутията се движи по конвейра и се пълни с продукти, запечатва се механично или просто чрез човешка намеса.

Shrink wrapping machinesМашини за опаковане с термосвиваемо фолио

Машините за запечатване са машините във Вашата опаковъчна линия, които се намират към топлинния тунел за прилагане на термосвиваемо фолио. Конвейрът изпраща Вашите продукти долу по линия, където те се поставят в торба от термосвиваемо фолио. След това торбата преминава под нагревателен елемент, който се спуска отгоре, захваща я и я запечатва.

Това се случва от двете страни на Вашия продукт, произвеждайки съдържание, което сега е свободно запечатено вътре в торба от термосвиваемо фолио. На края продуктът преминава в топлинния тунел, където филмът се нагрява, равномерно обвивайки в термосвиваемо фолио Вашия продукт.